IKEA

Så kom jag iväg till IKEA då. Fick köra själv eftersom SysterYster tyvärr inte fick ledigt från sitt jobb. 😦 Och att hitta nån som med väldigt kort varsel (tisdagskväll,) skulle köra på onsdagsmorgonen) kunde följa med mig var inte lätt. Men skam den som ger sig. Har aldrig bangat för att göra saker själv så varför inte IKEA!!! Så på onsdagsmorgonen gav jag mig iväg mot Älmhult, det är det som ligger närmast där jag bor. Det är ändå drygt en timmes körtid som gäller.
Det första att göra när jag kom fram var att fråga om man kunde få hjälp att lyfta in de tunga sakerna i bilen. Och det skulle inte vara några problem fick jag veta. Skulle bara fråga nere i kassorna när jag betalade. Så det var bara att ge sig in på möbelshopping. 😀 Det blev två rundor kan jag berätta. Började nämligen med att leta upp min sänggavel som jag var intresserad av, nattygsbordet och en hel dröse med kuddar till soffan. När detta var hittat gick för att betala och be om hjälp med att lyfta in sänggaveln i bilen, vilket jag också fick. Tack du snälla tjej i varuutlämningen som hjälpte mig. 🙂 Sen var det bara på att igen. Denna rundan blev det att gå och kika i de så kallade ‘heminredningsbutikerna’. Åååh, så mycket roligt det finns! Men jag höll mig till planen/listan som jag gjort upp innan. De enda ändringarna som gjordes var att jag bytte ut några dyrare varor mot billigare alternativ. På så sätt fick jag ju mer för pengarna. Och detta utan att göra avkall på något som jag eventuellt skulle tycka va ”fulare”. Blev faktiskt snarare tvärtom. Så ner i kundvagnen åkte X antal lampor, några blommor, en matta, två små Lack-bord, några blomkrukor och lite lakan och örngott. Kan tala om att bilen blev ganska full. 😉 En liten kul grej som hände var ju att lyckades köra ”vilse” på parkeringen när jag skulle hem!  Ha ha ha… Så typiskt mig! Sonen blev INTE förvånad när jag berättade det för honom. 🙂
image

När jag kom hem fick jag hjälp av sonen att bära upp mina inköp i lägenheten. Tur jag har honom. ❤ Nöjd med mina inköp slog jag upp ett glas vin, tyckte jag var värd det nu, och sedan var det bara att börja skruva!
image

image

Höll på till klockan halv ett på natten innan jag var klar. Men jag blev sååå nöjd! Både med sänggaveln, lamporna, sängbordet och blommorna. Fast sängbordet är mer ett skåp men det spelar mindre roll. Nöjd blev jag.

image

image

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s