Midsommaren!

Den tillbringade jag hos mina föräldrar. I alla fall dagen. Kvällen tillbringades hos SysterYster.
Sonen och jag körde ner till mina föräldrars hus vid elvatiden. På vägen hämtade vi upp två av Sonens kusiner och den enas flickvän. Alla skulle nämligen äta middag och jordgubbar hos mormor och morfar. Så mysigt med (nästan) alla i familjen samlade. Saknades bara Dottern med pojkvän och en kusin med pojkvän för att vi alla skulle varit där. Av de som ingår i familjen på min sida vill säg. Så vi var elva stycken på plats.

image

image

När maten och jordgubbarna var uppätna så skulle flera av ungdomarna vidare så det var bara att packa in alla i bilarna igen och åka in till stan. Det var egentligen meningen att jag skulle sovit över i Lillstugan men eftersom vi behövde köra alla bilar så hoppade jag det. Och i och med att de flesta skulle förflytta sig till stan igen så togs det beslut om att vi skulle grilla hemma hos SysterYsters istället.
Sagt och gjort. När leveransen av ungdomarna var klar körde jag hem och lämnade mina övernattningssaker och bytte om. Packade ner en flaska vin och tog cykeln hem till Syrran. Där var de i full gång med att förbereda grillningen. Det var bara att hjälpa till så gott man kunde.

image

image

Och det blev sååå gott!!! Och sååå trevligt även om skaran deltagare krympt till sex stycken. För som sagts, ungdomarna drog vidare till andra partaj. Till efterrätt blev det kaffe och den godaste jordgubbarstårta jag ätit nån gång tror jag.

image

Kvällen blev inte så sen för min del. Cyklade hem vid niotiden och tog mig lite rosé på balkongen och kollade på månen som nära nog var full. Och då menar jag inte berusad. 😉

image

Resten av helgen har varit väldigt lugn. Skulle kört till IKEA idag men hoppade det eftersom deras rea börjar idag och det förmodligen kom att vara tjockt med folk där. Ska ta det på onsdag istället när jag är ledig. Nu håller Sonen och han kompis på att laga tacos och jag fick uppdraget att göra guacamolen. Så jag säger bara…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s