Regnig sommar!!?

Standard

Inga problem för mig i så fall. 😉 Jag har gaderat nämligen. Fick två roliga paket att hämta ut på posten idag. Ett innehöll Sonens julklapp!!! Jaaa, den var slut i julas och sen har jag glömt beställa den. Det var säsong sex av Scrubs. Han har de fem första. Men nu så… Fast det var även en present till mig!!! Jag hade beställt Sex and the city-boxen. Har aldrig sett ett avsnitt innan, men den ska ju vara sååå bra sägs det så nu slog jag till. Ska bli spännande. 🙂 I det andra paketet låg mina nya gummistövlar. Ett par vita och ett par svarta. Mina gamla har det blivit ett stort hål i så det var behövligt. Och ett par i varje färg blev det så jag har att välja på efter humör. 😉

image

Fast självklart vill jag ha en solig sommar och semester. Det tror jag nog att ni förstår. Vill ju kunna använda mina snygga vinst-skor. Idag blev det faktiskt invigning av dom. Har inte blivit av tidigare. Har tråkigt nog varit krasslig och sjuk i omgångar under våren. Men idag blev det äntligen av. Jobbigt var det men det blev i alla fall lite drygt fem kilometer. Bättre än att ligga på soffan.

image

Så nu efter lite fil med färska jordgubbar, valnötter, lite solroskärnor, russin och en Celsius så väntar en skön dusch och lite slapp i soffan resten av kvällen. Om jag får plats… Sonen med polare har nämligen ockuperat den. Fast jag lägger mig gärna i sängen och läser om det skulle vara så. Duschen, here I come!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s