Heeelg!

Ja, så var det helg igen. En tre-dagars till och med. Me like. 🙂 Har även bara jobbat tre dagar denna veckan… Eller… Ja, jo, nej inte riktigt. Fast tre dagar i barngrupp har det varit. Började nämligen veckan med en studiedag. Inte att förakta som arbetsdag, för hjärnan får jobba på högtryck och lite annorlunda en sådan dag. Man är ganska trött. Då också!
I vilket fall som helst är det skönt med tre-dagars i barngrupp och nästa vecka börjar några av barnen gå på semester så då lugnar verksamheten ner sig liiite. Jag själv jobbar tre veckor till innan jag får njuta av min ledighet. Längtar!!!
Minns ni att jag skrev om att jag hittat en sån fin och annorlunda murgröna för en tid sedan!!? Det visade sig att det var inte alls en murgröna utan en krasse. Den har nämligen börjat blomma. Så jag tog en bild och visade den för min kollega och då fick jag reda på att det var en krasse. Den är jättefin och det har kommit ännu fler blommor på den nu. 🙂

image

Alltid lär man sig något nytt!
Ibland på jobbet brukar vi ha lite ”saft”-lotteri. Förut hade vi det en gång i månaden men nu bara ibland som nu inför en storhelg. Alla som vill vara med köper en flaska ”saft” för 60-70 kr, vi brukar vara fjorton stycken som är med. Sedan drar vi lott om tre priser. Ettan vinner åtta flaskor, tvåan vinner fyra och trean vinner två flaskor. I dagens lotteri vann jag andra pris. 😀 Så nu är hyllan fylld så jag klarat semestern… Har ju varit i Köpenhamn, fått en flaska av mina föräldrar och köpt nån flaska själv också. Så med min vinst blev det ganska välfyllt.

image

Ska nog klara mig ett tag på detta. 😉 Har för övrigt redan öppnat en flaska för att fira in midsommaren lite. Och nu ska jag strax baka en marängbotten till tårtan imorgon. Jag och Sonen ska fira midsommar hos mina föräldrar med min syster och hennes familj. Dottern med pojkvän var redan upptagna på annat håll. Tänkte faktiskt ta och sova över i gäststugan hos mor och far imorgon. Mysigt. Nej, svälja sista klunken rosé och ta tag i bakandet. Måste hinna färga håret innan sängdags också.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s