Kalas och lite lugn!

Standard

Idag har det hållits kalas för Dotter. Hon fyller ju som sagts innan år på tisdag men är ju då boende i grannkommunen hos Pojkvännen. Så vad göra? Jo, kalas idag istället. 🙂 Allt gick lugnt och stilla till, vilket det brukar göra… Eller!!? 😉 Skämt och sidor, stämningen brukar vara på topp och ljudnivån hög. Så även idag. Nästan alla var på plats, så även Exet. Dottern ville så klart bjuda sin pappa, vilket jag förstår. Och han tackade ja. Kul!
Kan tala om att Dottern blev nöjd och glad över sina presenter och kalaset så då är jag också glad och nöjd. När alla gäster gått satte jag mig ner på balkongen en stund och tog en mugg kaffe och lite tårta i lugn och ro. Så skönt att vila lite, för hur kul det än är så är det lite bestyr med att hålla kalas. Och jag som en gång varit i den berömda väggen känner ibland av min kropp vid sådana här tillställningar. Tog mig för övrigt fem år att komma tillbaka fullt från min sjukskrivning.

image

Resten av dagen har jag tagit det ganska lugnt. Plockat och diskat efter kalaset, startat en maskin tvätt (som jag glömt hänga) legat och läst lite, varit och handlat, fixat middag och nu kopplar jag av i soffan. Hittade för övrigt ett så sött blomarrangemang som jag inte kunde motstå. Inget märkvärdigt men ändå så fint i sin enkelhet.

image

En helt slät, lite högre zinkkruka med någon form av murgröna i, plus vita stenar och en fjäril i zinkfärgad metall. Passar perfekt i mitt fönster tillsammans med mitt zinkhus och min Ängel från Susanne Demåne. Blev sååå nöjd. 🙂
Nu ska jag nog strax krypa ner i min helt underbara säng och läsa lite. Så vi får helt enkelt höras av en annan dag. 😉
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s