Ännu en dag!

Ännu en ljuvlig dag i mitt ”nya” liv 😉 Älskar min balkong och att den blivit så mysig. Har dock fått ett par skrikiga och skräniga grannar som är allmänt otrevliga. 😉 Tror dock inte att de blir kvar så länge eftersom deras ungar precis ramlat ur boet.

image

Ja, jag pratar om fiskmåsarna… Inte några trevliga typer direkt. Tur jag har mitt parasoll som jag kunnat fälla upp. Har inte kunnat sitta på balkongen annars. Men nu har som sagt ungarna ramlat ur boet så förhoppningsvis försvinner de snart. För jag trivs som sagt väldigt bra på min balkong.

image

Ikväll kommer Dottern. Då ska vi baka inför hennes födelsedagskalas imorgon. Hon fyller år på tisdag men vi firar imorgon eftersom hon imorgonkväll flyttar till grannkommunen och börjar sitt semestervikariat på måndag.
Nu väntar lite städning och undanplockning för min del…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s