Bara så att ni vet ;)

Ja, mycket avslutningar är det nu. Examen, studentfester, utsparkar, avslutningar och allt vad det nu heter… Även jag som arbetar på ”dagis” blir faktiskt lite uppmärksammad. I slutet på förra veckan fick vi, jag och mitt arbetslag, vars ett fint armband av ett av barnen. Och igår fick vi vars en fin ljuslykta också.

image

Så nu vet ni… Jag är världens bästa fröken. 😉
Har för övrigt varit på studentuppvaktning i grannkommunen. Sonens före detta flickvän sprang ut och tog sin student idag. Eftersom det inte var så längesedan det tog slut och de trots allt varit ihop i drygt två år, så tyckte Dottern och jag att vi ville uppvakta henne. Exet var också med och bidrog till uppvaktningen och Sonen med på ett litet hörn. Det blev ett presentkort från IKEA, en fin ljuslykta och lite blommor.

image

Efter att jag varit och överlämnat presenten, kramat och önskat Lycka till tog jag ensamlunch på stan. Så gott och så mysigt att bara sitta i lugn och ro och njuta av en jättegod, fräsch sallad och en stor caffe’ latte till efterrätt.
Nu sitter jag hemma i soffan och kommer på ett par saker som jag skulle gjort när jag ändå var i grannkommunen men glömde bort. Ja, ja…får göra det en annan dag. Har nån dag till på mig.
Snart blir det till att krypa ner i sängen och ta natten. Kanske läsa lite innan jag släcker lampan och sluter mina blå (eller gröna om det ska vara rätt.) 😉 Min säng är nog den bästa möbel jag har just nu tror jag.

image

God Natt & Ha De’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s