Min ”nya” bil!

Så blev det bilaffär till slut. Igår slog jag till… En VW Passat 1,8t -04 blev det. Inte den bil jag tänkt mig från början men det var där det slutade. Känner mig faktiskt nöjd, magkänslan är bra och jag känner mig lugn. En bra bil för bra pengar. Och det känns att man kör/åker bil om ni förstår vad jag menar. Inget buller, skrammel eller andra missljud. Grön ska den tydligen vara men jag vet inte det jag… Med lite god vilja i vissa ljus så kaaanskeee!

image

Så nu blir min kvällslektyr några kvällar framöver handhavandeboken till bilen. Måste ju lära mig hur den fungerar ju. Jo, jag kan köra bil men alla knappar och funktioner vill jag också lära mig. Som farthållaren, färddatorn m.m. Kan vara ganska bra att veta hur sånt fungerar innan man börjar fibbla med. Så man inte ska försöka lära sig under tiden man kör. Hemska tanke!

image

Så har det varit Mors Dag idag också. Fick present av Sonen. Han hade stått en halvtimme och letat efter en Blu-rayfilm till mig. Skulle ju vara något som jag gillade helst tyckte han 😉 Till slut hittade han denna…

image

‘Public Enemies’ med min favoritskådis ‘all time’ Johnny Depp. 🙂 Mums! Så nu har jag min första egna Blu-rayfilm. Köpte ju en spelare för lite sedan så det var ju passande. Dotter kommer upp imorgon med sin present eftersom hon missat att det var söndag idag och inte var helt klar med sin paket. Inte lätt att hålla reda på dagarna när man går arbetslös. Men snart så börjar hon också sitt semestervikariat. Sonen gick på sitt i april.
Nu väntar duschen på mig och sedan betala lite räkningar innan det är dags att nussa kudden.
Ha en fortsatt trevlig Mors Dag nu alla mammor där ute. Ja, ni andra också för den delen 😉

image

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s