Mors dag igen ;)

Standard

Ja, jag fick ha lite Mors dag två gånger. Ikväll var nämligen Dottern uppe med sin paket. En liten söt ros, latte-choklad och knäckekex med flingsalt. Allt så fint och så gott. Vi var ju tvungna att provsmaka 😉 Så nu snart, imorgon kväll tror jag, ska jag kolla på min nya film och smaska knäckekex och choklad. Mums!

image

Fick faktiskt present av Exet också. Fyra ljusstakar i marin stil. Ganska fina faktiskt. Nu ska jag bara hitta en passande plats till dom. Har missat att fotografera dom tyvärr, men det får bli när jag hittat var jag vill ha dom. Och med ljusen tända!
Nej, ikväll blir det tidigt i säng. Somnade ybersent igår. Klockan var typ halv ett när jag kikade på den sist inatt. Så ikväll blir det skärpning. Tänkte försöka återfå min vana att läsa en liten stund innan jag somnar. Har ”snöat in” på deckare ett bra tag nu och läser just nu Ann Cleeves ‘Dolda djup’. Bra är den. Har läst några böcker av henne innan och gillat dom också. Så nu blir det ner i sängen, täcket under hakan och näsan i boken.

20130527-220608.jpg

God Natt & Ha de’!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s