Kvällssol!!!

Sitter just nu i kvällssolen med ett glas vitt på min balkong som börjar bli riktigt fin. Känns som om jag kommer att tillbringa många goa sommarkvällar här. Jag trivs verkligen här ute. Har faktiskt en ganska vacker utsikt också. Fastän jag bor i princip mitt i stan.

image

Ån med gröna lummiga träd på ena hållet. Ni ser det skymta på bilden.

image

Och ett underbart vackert träd som blommar för fullt i rosa blommor på andra hållet.. Vet tyvärr inte vad det är för sort. Ni kanske vet!!? Står förresten två till likadana fast mindre lite längre bort också. Så vackert. 🙂
Har som jag skrivit innan investerat i ett par fina fåtöljer och lite filtar. Borden fanns ju sen tidigare. Har även försökt piffa till det med lite mer blommor och har idag även införskaffat ett parasoll och ett par amplar. Några ljuslyktor har också kommit på plats.

image

Som sagts… Här kommer jag sitta och njuta många kvällar. Ibland själv, ibland med lite trevligt sällskap. Igår satt Sonen och hans kusin här och tog en öl, jag tog ett glas vin. 🙂
Nu väntar snart duschen och sedan Eurovision Song Contest. Håller alla tummarna för att det går bra för Robin ikväll. Även om han inte skulle vinna hoppas jag på en bra placering.
Måste hoppa i duschen nu om jag ska hinna…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s