Roadtrip

Standard

Ja,så har man varit på resande fot nästan hela dagen. Tog ju som sagt en roadtrip med Mor & Far till ett vårgrönt och vackert Skåne för att kolla på bil. En Suzuki Swift som bilhandlaren sa skulle vara jättefin. Bullshit säger jag! Det var en -06:a och den var betydligt risigare än min -00:a… 😦 Inte kul att ligga och köra 32 mil helt i onödan. Blir förbannad bara jag tänker på det.
Fick i alla fall en trevlig dag med mina kära föräldrar. Och vi passade på att kolla runt lite på andra bilar men inte blev jag nått klokare för det… Och vi fick äta god mat på en restaurang med trevlig utsikt över havet nere i gästhamnen. Tycker att havet är så rogivande. Kan sitta och njuta hur länge som helst tror jag.

image

Som sagt gott var det och mätt blev jag. På hemvägen stannade vi och köpte glass och kaffe. Gott!
Nu kvällas det och jag sitter i soffan och kollar på ”Unge kommissarie Morse” med ett glas vitt vin. Tycker jag är värd det idag. 😉 Imorgon ska jag titta på en Golf som vi såg vid en bilfirma här i stan. Kanske den kan vara nått… Vi får se… Nu tillbaka till deckaren på tv och mitt vin.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s