Ont i magen!

Standard

Får ont i magen… Jo, för imorgon ska jag nog köpa bil! Och ja, jag får ont i magen för det tillhör inte vanligheterna att jag köper bil. Inte nån ny flådig sak utan en bättre begagnad bil. Går allt som det är tänkt blir det så. Har kollat runt på lite olika bilar både på nätet och live men ingen har känts sådär. Men nu gör det faktiskt det. Känns bra i magen på nått sätt. Kan inte förklara men… Ja… en riktig bil för bra pengar, prisvärd eller vad man ska kalla det. Kan berätta mer imorgon. Om allt går som det ska förstås! Usch, blir så nervös!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s