Spännande…

Standard

Ja, imorgon blir en spännande dag! Ska på en liten roadtrip med Mor & Far, ca 16 mil enkel resa! Och kanske, kanske att jag har en ”ny” bil med mig hem. Vi får la se… Spännande ska det bli i alla fall.
Ligger just nu i sängen och ska alldeles strax sova eftersom jag blir hämtat kl.8 imorgonbitti. Tänkte att jag skulle hinna både duscha och äta frukost innan dess. Och…tänker ni säkert, det är väll inget! Jo, för en morgontrött människa som mig är det en bedrift att hinna med detta innan åtta på morgonen. Fast det kanske går lite lättare eftersom det är en spännande utflykt jag ska göra. Klockan är ställd på ringning i ottan i alla fall och nu ska jag sova. Återkommer med rapport om hur det går/gick med mitt eventuella bilköp.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s