Berg och dal- bana!

Idag är en tung dag… I flera dagar nu har jag mått ganska bra och kännt mig ganska tillfreds med mitt nya liv. Men säg den lyckan som varar för evigt! Det räckte med ett par ord från Exet så föll jag ganska tungt en bit på lyckoskalan… Det var inga elaka ord direkt utan mest ett påstående, men det räckte 😦 Sååå, nu är det bara att försöka tänka positiva tankar och klättra uppåt igen! Ingen ska få sänka mig nu när jag har tagit tag i mitt liv och börjar få en inre harmoni och ett lugn i magen.

20130509-122807.jpg
Ska sätta mig en stund på balkongen nu och njuta av solen innan jag eventuellt ska gå en PW med bästa Dottern. ❤
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s