Vååår!

Standard

Så härligt nu när våren kommit på riktigt 🙂 Man mår så mycket bättre när man får lite sol på sig. Livet känns helt okej för tillfället. Förhoppningsvis slipper man vara sjuk på ett tag nu när man börjar vara ute mer och mer. Fick i veckan även hem min vinst från ‘Kittad för löpning’. Ställde upp i en tävling där och priset var två par urläckra löparskor från Asics. Ett par dam- och ett par herrskor. Och jag vann damskorna 🙂

image

Visst är de läckra!!? Och visst gör det en sugen på att ge sig ut och springa!!? Har inte invigt dom än, vill nästan inte använda dom så fina är de 😉 Men snart så…
Veckan har för övrigt mest ägnats åt jobb. På Valborgsmässoafton kom Dottern på besök. Vi tog en liten vända till stormarknaden och handlade lite gott. Sedan tillbringade vi kvällen i soffan, kollade tv och åt godis m.m. Skrattade även åt en helt sjuk app som hon har i sin telefon. Den förvränger foton så man ser helt galen ut. Stundtals rann tårarna och magen krampade av skratt, helt underbart 😀
Dagen idag har jag ägnat åt min balkong. Den såg inte för kul ut. Massa kartongförpackningar från bl.a. säng och bokhyllor, gamla fula trätrall och allmänt skitigt. Så det fick bli ett par vändor till tippen och lite fejande.

image

Golvet under trallen såg inte heller så kul ut… Men mina föräldrar hade varit på ÖB åt mig och köpt nya, fräscha trall som vi, pappa och jag, la på plats. Lite pussel bitvis blev det men vi fick dit det. När golvet låg där det skulle blev det en vända till Jysk för inhandling av två fåtöljer. Jag ville inte ha nått vanligt litet café’set som folk brukar ha på sina balkonger, utan riktiga stolar så det känns lite möblerat. Hittade precis vad jag ville ha. Det blev även ett par filtar och nya blomkrukor med penséer. Bord behövder jag inte köpa nått för hyresgästerna som bodde här innan hade lämnat två små bord som jag bara behövde tvätta av så blev de jättefina. Känner mig faktiskt riktigt nöjd med min balkong 🙂

image

Nu är det bara ett parasoll och ett par vind/insynsskydd som fattas. Nån blomkruka till och ett par ljuslyktor skulle inte sitta helt fel det heller. Kommer att tillbringa många stunder här känns det som.
Om vädret tillåter så blir det till att börja putsa lite fönster imorgon. Tyvärr är det riktigt gamla fönster (i och för sig mysiga på sitt sätt)som man måste putsa både ute, inne och i mellan. Jag har tio fönster och två balkongdörrar. Alla fönster och dörrar är dessutom skruvade ihop så det kommer att ta sin lilla tid. Men man måste börja nånstans ju!
Nej, nu är det dags att nussa kudden för inatt så jag orkar upp imorgon. Ska ev. börja dagen med en PW tillsammans med Dottern. Då gäller det att vara pigg 😉 Så nu säger jag Gott Natt och
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s