Premiär!

Det har varit en lugn dag för mig idag. Tog lite sovmorgon och en slappis förmiddag. Sonen med flickvän städade och diskade undan det mesta från gårkvällen. Bara lite småplock kvar.
Själv tog jag det lite lugnt och försökte lära mig min fina pulsklocka som jag fick i födelsedagspresent och som kom med posten igår. Det skulle ju bli premiärturen med den idag. Tycker det är så kul med tekniska prylar 🙂 Så det var till att lägga in ålder, vikt, längd och kön, sedan räknade klockan ut maxpulsen. Ska göra ett riktigt maxpulstest nån gång så det blir riktigt rätt värde. Sedan var det bara att ge sig iväg.

image

Under tiden jag powerwalkade/joggade kunde jag läsa av min puls, förbrukade kalorier, om jag brände fett eller hade konditionsträning. Allt detta plus distans, snitthastighet och maxhastighet la jag sedan in i ett program på nätet och fick då fram massa annan kul info. 🙂 Det är lite mycket att räkna upp här men det är bl.a. hur ”hårt” man tränat utifrån sina uppgifter som man lagt in. Vikt, ålder och allt det där. För det lägger man in på nätet också. Nog om det men kul var det!
Nu har jag precis ätit en thai-box med friterad kyckling och ris. Gott! Så nu blir det att titta klart på ‘Unge kommissarie Morse’. Jag älskar engelska deckare 😉
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s