Party för hela slanten!

Ja, det kan man säga att det är här nu 🙂 Sonen har nämligen sina kompisar på 20-års party. När det blev bestämt undrade jag lite försynt var han tyckte att jag skulle vara… ”Du kan väll vara hemma. Det har du ju varit förr när vi haft fest.” Okej, så var det inte mer med det. Känns faktiskt väldigt bra att man har det förtroendet, eller vad vi ska kalla det, hos sonen. Att det är helt okej att morsan är hemma. Och hos hans kompisar också för den delen. ❤ Mycket trevliga killar och tjejer! (Fick precis höra att dom sa till sonen att ”hon är ju cool” när vi pratade om föräldrars vara eller icke var ihop med ungdomar på ”fest”. Tar det som något positivt så länge man som vuxen föregår med gott exempel.)
Så nu har det precis serverats kaffe och kladdkaka och jag blev bjuden på en shot med galliano och kaffe. Så gott! Dom dricker med stil ungdomarna 😉 (Det första som hände när första gästerna kom så blev jag bjuden på vin av sonens kusin.) En stund innan det bjöds det på familjepizza på enklaste möjliga sätt. Nämligen slicead direkt ur kartongen.
image
Strykande åtgång på den kan jag tala om 🙂 En liten baktanke med att bjuda på lite mat hade jag ju. Förhoppningsvis håller dom sig hyfsat städade om de har fått lite föda i sig också.
Och nu är partyt igång! Får just nu höra tio snabba med allsång till… . Och jag sitter på min kammare och dricker kaffe. Förhoppningsvis drar dom ut på puben om en timme eller så. Kan också tala om att det är bra musik som spelas trots allt.

20130419-211521.jpg
Och inte spelar dom särskilt högt heller, så grannarna ska förhoppningsvis inte ha något att klaga på! Med andra ord en mycket städad fest så här långt.
Nej, får gå och kolla till partyt lite. Visa mig att jag fortfarande är här 😉 Oj, nu blev jag bjuden på en galliano till…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s