Så trist :(

Standard

Jaha, motionsspåret igår… Sjuksängen idag… 😦 Kände mig ganska nöjd efter min motionsrunda igår, lite tungt var det ju men inte så konstigt. Man tappar ganska så fort kondisen när man inte håller igång. Men säg den lyckan som får hålla i sig!? Vaknade vid halv tre inatt och mådde så illa. Ligger och snurrar och pustar så där som man gör då! Sedan kl. tre drog det igång… Jag haaataaar att ha maginfluensa! Magen har jobbat till och från i tolv timmar. Kl.15 i eftermiddags lugnade det äntligen ner sig. Hade en omgång vid 18-tiden också. Efter det har det varit ganska lugnt. Har fått i mig lite coca cola och melon nu under kvällen. Som om inte maginfluensan var nog så var jag ju tvungen att få feber också. 😦 Så jäkla tröttsamt. Nu blir det att stanna hemma från jobbet i minst två dygn så man är smittfri innan man är tillbaka. 48 timmar efter sista kräkning rekommenderas, helst 72 timmar för att vara helt säker.
Nu hoppas jag att jag får sova lugnt inatt.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s