Födelsedag!

Standard

Så har man blivit ett år vuxnare igen 😉 Hade födelsedag häromdagen. Sonen fyllde 20 två dagar innan mej så vi hade kalaset onsdagen, eftersom han fyller på tisdagen och jag på torsdagen. Ganska logiskt, eller hur! Familjen var på plats och det bjöds på frallor, lite gott pålägg som ostar, kalkonskinka, sylt. Och jag hade även vindruvor, päronklyftor och apelsinskivor till. Sedan bjöds det också på smörgåsrån och lite kladdkaka. Mycket gott och det hade en strykande åtgång. Kul! 🙂
Lite paket fick jag också, faktiskt. Nämligen en pulsklocka av dottern med pojkvän och Exet. En god bodylotion av sonen, jättecoola vinglas av SysterYster med familj och ett gäng ‘vanliga’ vinglas av mor och far. (Har fått så mycket av dom innan i år, nu när jag flyttat.) Så skulle visst få en lite present av svärdottern också nästa gång hon kommer hit. Spännande!

20130413-173533.jpg

image

Är så glad över mina presenter. Min pulsklocka har tyvärr inte kommit ännu för det blev nått fel när dottern la ordern så det fick göras om. Men den bör vara hos mig i början på nästa vecka. Ska bli så spännande att få prova den.
Sonen fick också presenter, bl.a. webbkamera, whiskyglas, träningsskor, iPhone, mobilskal, t-shirt, vårjacka m.m. Inga dåliga grejer med andra ord.
Ikväll sitter jag själv. Ganska skönt faktiskt, jag är en sådan person som kan njuta av och tycker om att vara själv emellanåt. Så jag har köpt hem lite choklad och räkor som jag ska mumsa på ikväll med lite vin hade jag tänkt mig. Skööönt!
Men innan jag kan slå mig till ro för kvällen ska jag köra ett par maskiner tvätt till. Var iväg och tvättade bilen innan så nu är det dags för kläderna 😉
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s