Tillbaka till livet <3

Standard

Känner att livet så sakteliga är på väg tillbaka. Hade en mysig kväll igår med Sonen och svärdottern. Hon och jag drack vin och Sonen lagade tacos 😉 Nej, skämt o sido… Vi hjälptes faktiskt åt med maten. Men det var bara svärdottern och jag som drack vin. Sonen drack Cola. Vin är inte riktigt hans grej.

image

Idag ska jag faktiskt försöka ta mig ut på en liten motionsrunda. Kanske inte springa men iallafall en liten powerwalk. Känns som om det var evigheter sedan. Och vädret är ju faktiskt ganska hyfsat också. Lite sol och inte allt för kallt, ca 7 grader. Och även om det blåser lite tror jag att det kan vara skönt att komma ut och komma igång lite smått.

image

Ska nog ta och rikta in mig på det nu i det närmsta så det blir gjort. Eftermiddagen måste gå till att städa och plocka undan. Det ska nämligen firas två födelsedagar i nästa vecka. 🙂 En 20-åring och en 47-åring… Skiljer nämligen bara två dagar mellan min och Sonens födelsedagar. Han var egentligen uträknad till samma dag som mig men ville tydligen ha en egen dag 😉
Nej, dags att ta tag i denna dagen!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s