En bättre dag!

Ja, idag är det en mycket bättre dag än det varit på ett tag. Solen skiner från nästan klarblå himmel ute och jag börjar längta efter mina springrundor igen. Man känner hur ‘livet’ så sakteliga återvänder till kroppen. Det är definitivt inte kul att ligga sjuk. 😃 Har t.o.m lyckats ta mig ut i det fina vädret idag. Om än bara en liten runda för att hämta Sonens födelsedagspresent som han provat ut och lagt undan och för att hämta ett paket på posten till mig. Hade beställt en jätte snygg väst från Bootz.com. Tyvärr var den för stor 😦 Den var sååå snygg annars, tycker jag! Så den går på retur.

20130406-162252.jpg
Lite roligt ändå var det idag… Fick mig ett par ”nya” jeans istället. Ibland är det tur att man inte är så stor och att barnen växer… 😉 Sonen har vuxit ur ett par av sina jeans och frågade om jag kanske kunde ha dom. Så jag var bara tvungen att prova dom ju… Och de satt som en smäck 😀 Så här kommer nu en bild på min bakdel! 😳Håll till godo… 😉

20130406-162817.jpg
Snart blir en tur till ICA Maxi för att inhandla allt inför kvällens tacomys. Sonen och hans flickvän var lite sugna på tacos så jag ska försöka få med mig dom som bärhjälp. Har i och för sig bara ca. 200 meter dit men det är alltid trevligt med lite sällskap. Först ska jag bara slå in ett paket som ska på retur, ett par sandaler jag beställt på jobbet. Dödsläckra men har kommit på att jag kommer nog aldrig att använda dom. Och då behöver dom ju inte stå i garderoben och damma.

20130406-164353.jpg
Ja, får väll sätta lite fart nu om vi inte skall äta allt försent ikväll.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s