Mår illa :(

Standard

Jag tror jag blir tokig! Har mått kass i typ tre dagar nu. Första dagen har väll sin förklaring, det var ju dagen efter utekvällen… Ooops! Men de andra två dagarna då? Finns liksom ingen logisk förklaring tycker jag. Idag är nästan värre än igår. Dagen känns inte riktigt lika tung men jag känner mig som om jag är på väg att bli sjuk eller nått 😦 Mår illa, fryser, har ont i huvudet och är lite öm i kroppen.

20130402-162553.jpg
Vill bara gå och lägga mig. Jag misstänker att det kan ha att göra med att jag lite jobbiga möten framöver. Kroppen säger väll ifrån på sitt sätt. Det är ingen lätt grej att separera, så mycket att tänka på, ta reda på och som behöver göras. Bara detta med vilka rättigheter och skyldigheter man har. För jag vill verkligen att det ska bli rätt, för alla parter, inte bara för mig. JAG ORKAR INTE!!? Men jag måste!!! Finns inga alternativ, måste ta mig ut på andra sidan. Förhoppningsvis både starkare och gladare. Jag måste tro på det!

20130402-164138.jpg
Ska i alla fall försöka ta itu med matsituationen för dagen nu. För äta måste jag ju i vilket fall som helst göra och idag står det lax på menyn. Ungdomarna ville ha klyftpotatis till, jag tror jag kör på matvete… Och givetvis sallad till. Kan ju hoppas att aptiten tar överhand över illamåendet. Och det snart. Men jag får väll börja med maten så ger det sig nog, ska ju få go’ hjälp av ungdomarna 🙂
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s