Tungt just nu…

Standard

Suck… Ska inte bli för långrandig nu. Men idag känns det tungt 😦 Var ju ute härom kvällen och hade hur trevligt som helst. Goa vänner, god mat, god dricka och bra musik. Skrattade jättemycket och mådde bra. Är de det som ska straffa sig nu? För det känns riktigt tungt idag… Deppigt och omotiverat! Skulle helst vilja ligga kvar i sängen med täcket över huvudet hela dagen men det går ju inte… Eller?
Har i alla fall lyckats ta mig upp och diskat upp en stor disk, ätit lite frukost och funderar på att gå ut i duschen. Ibland känns det bättre efter en dusch tycker jag. Man spolar lixom av sig det tråkiga och känner sig fräsch igen. Lite psykologiskt kanske, men ibland hjälper det 🙂
Skulle behöva fylla på lite i skafferi och kyl också… Börjar bli lite tomt på hyllorna där. Så jag har nog inte så mycket att välja på än att ta mig i kragen, få tummarna ur och göra något av dagen… Det är ju tyvärr ingen annan som gör det åt mig.
Behöver få lite tvättat och undanplockat också. Handla får nog vänta till Sonen och hans flickvän kommer så jag kan få lite sällskap och bärhjälp 😉 Tänk, det känns redan lite bättre! Så bra jag kommer att må efter duschen då 😉 Går nog och duschar med en gång!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s