Utekväll!

Är näst intill precis hemkommen efter en utekväll i goda vänners lag. Det har nämligen varit ” Hela R-by svänger”. Och jag blev inbjuden av vänner via Facebook. Gemensamma vänner med Exet ska väll tilläggas. Meeen han har inte FB och kommer nog aldrig att skaffa… Vilket gjorde risken/chansen att han skulle komma ganska liten. Men strunt samma… Jag har haft en jättetrevlig kväll! Mycket trevligt sällskap, god dricka, god mat och bra musik!
Måste dock erkänna att jag var faktiskt lite nervös innan jag begav mig iväg till förfesten. Men det fick jag ganska klart för mig att det var helt obefogat. Sååå goda vänner man har. 🙂
Nu ligger jag i sängen ganska trött och med liten huvudvärk, är ju inte van att vara ute så här 😉 , och tänker få mig en god natts sömn. Tror att jag kommer att somna ovaggad ikväll faktiskt. Känns så skönt att ha fått ett ”bekymmer” mindre ur världen. Mina/våra vänner finns där ute oavsett om Exet och jag är tillsammans eller ej. Hoppas att det håller i sig bara…
Nu blir det lampan släckt och God Natt för min del.

Ha de’

20130331-032008.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s