Nytt år, nya möjligheter!

Ja, visst är det så! Nytt år, nytt liv och nya möjligheter. Det är mycket som rör dig i huvudet på mig nu för tiden. Det tror jag ni förstår. Om ni har läst min blogg innan så vet ni att jag inhandlade en dagbok på bokmässan i höstas. Den har legat på nattygsbordet hela hösten och jag har liksom laddat för att börja skriva i den. Och vad passade bättre än att börja nu på nyåret. Nu när jag påbörjar ett nytt kapitel i mitt liv. Det är ju som en oskriven bok för tillfället. Så sagt och gjort. Jag började skriva för fjorton dagar sedan och det känns okej. Nu skaman bara hålla kvar rutinen att varje kväll skriva några rader om dagen som varit. Än så länge går det bra. 🙂

image

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s