Mitt stora beslut…

Ja, då var det dags… Att berätta om det stora omvälvande beslut jag tagit! Jag har ju, som ni eventuellt läst om tidigare, periodvis inte mått så bra under hösten. Och i början på december inträffade det lite saker som gjorde att jag kom till någon form av insikt eller vad vi ska kalla det. Strunt samma i vad som hände, men jag tog beslutet att lämna Mannen…
Mitt i allt julstök, Dotterns förberedelser för sin USA-tripp och Sonens jobbsökande bestämmer jag mig för att ställa allt på ända och lämna Mannen sedan ca 24 år. När insikten kom tog jag beslutet tillsammans med mina barn och de förstod mig. Givetvis tyckte dom det var tråkigt men de hade/har full förståelse och undrade t.o.m. varför det inte skett tidigare… Ja, vad svarar man på det!? Jag svarade att jag funderat ett tag men inte varit säker. Men nu skedde det som skedde och jag blev övertygad att detta var vad jag måste göra. Nu eller aldrig! Det var vad jag svarade Mannen också när han undrade varför jag inget sagt tidigare!?? Jaha, han såg inte den komma med andra ord!!!
Men nu är det gjort och nu bor Sonen och jag i en trea på 72 kvm eftersom han valde att flytta med av olika anledningar som jag inte tänker gå in på här. Allt gick mycket snabbt när jag gick från ord till handling. Närmare bestämt ganska exakt en månad från taget beslut tills det att jag, eller vi rättare sagt, hade flyttat. Mycket återstår och jag har fortfarande saker kvar i huset, men det är sådant som vi, Mannen och jag, får ta efterhand. Men det känns bra och jag tror att jag tog rätt beslut som gjorde så här. Det är vad jag måste utgå från just nu i alla fall.
Dotter kom också iväg som hon skulle till slut. Även om det i sig var en väldigt spännande tid med uteblivet visum, bilfärder i ilfart och annat smått och gott… Men det tar jag och berättar mer om en annan gång.
Och så här har min utsikt sett ut ikväll. En skönt stund i soffan med tända ljus, älsklingsglassen och ”Så ska det låta” på tv:n. Sämre kan man faktiskt ha det 😉 Nu väntar sängen och jobbdag imorgon så då säger jag…
Ha de’

20130113-233403.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s