Sängläge…

Standard

Ja, idag blev det sängläge för min del. Inte kul alls. Vill ju vara hos alla goa barnen på jobbet. Och vi skulle ha föräldramöte ikväll. Eller skulle, mina kollegor har valt att ha det utan mig. Vilket kommer att gå alldeles utmärkt. Synd att man inte kan delta bara. Vår föräldramöten brukar vara både trevliga och roliga. Och det beror till stor del på föräldrarna.
Men i vilket fall så ligger jag här och kan inte göra så mycket mer. Fryser, har ont i kroppen, tung i huvudet och läskig i svalg och näsa =( Har både sockar, onepiece och täcke på mig. Inte kul. Men jag får passa på att försöka vila och läsa lite mellan stunderna av lätt slummer.

image

Sonen, gullig som han är, ska strax köra och hämta vars en thai-box. För hur det än är så behöver jag mat och nu börjar jag bli lite hungrig.
Kul är att han skickade in en jobbansökan häromdagen och nyss ringde dom för ett litet samtal. Hoppas de återkommer igen. I så fall börjar utbildningen som han får i jobbet i slutet av månaden. Håller alla tummar och tår!
Nu ska jag skicka iväg honom för att hämta mat.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s