Lördagkväll!

Standard

Ja, veckorna bara springer iväg. Bara fyra veckor kvar till julafton, fem till nyårsafton och sex veckor till dottern drar till USA. Så inte undra på att man är trött. Plus att det händer jobbiga saker hela tiden känns det som. Både hemma och på jobbet. Så jag har inte mått speciellt bra på sistone. Trött, hängig, sovit dåligt, omotiverad, gråtfärdig m.m. m.m. Listan kan göras lång. Tyvärr… Vänder det inte snart vet jag inte vad som händer… Börjar kännas som innan jag gick in i väggen =( Kan kanske sjukskriva mig själv en vecka? Behöver viiilaaa! Nog om det! Ikväll sitter Mannen och jag själva, sonen är på Dreamhack och dottern är hos en vän i grannkommunen. Sååå…bara vi två hemma.

image

Då försöker vi, eller i alla fall jag, att ta det lite lugnt framåt kvällen. Just ikväll slår Mannen ”världens godaste” bearnaisesås och fixar köttbitarna. Jag fixar de hemmagjorda potatisklyftorna och salladen. Bägge två dricker vin. Ganska bra fördelning 😉 Och gott blir det också.

image

Så just nu är jag ganska mätt och belåten och väntar på att ”Så mycket bättre” ska börja. Känner mig hela tiden på gränsen till gråtfärdig och behöver nu lite annat som distraherar tankarna. Nu ska jag fylla på vinglaset och skärpa till mig lite… Tror jag… Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s