I väntan på något bättre…

Standard

Jo, så känns det just nu. Att jag typ bara går och väntar på nått bättre, roligare och trevligare. Livet, jobbet och relationen med Mannen bara rullar på. Eller går på tomgång kanske man kan säga. Speciellt livet och relationen. Vet inte om det går att göra så mycket åt det för tillfället. Är kanske bara att vänta ut det eller… Hmmm! Ja, vad vet jag!? Kanske att man ska göra något åt det själv? Frågan är bara vad! Har haft mina tankar och funderingar om det där… Frågan är bara vad? Uuusch! Jobbigt, jobbigt, jobbigt… Varför kan livet inte bara vara enkelt??? Bara liiite!
Nej, nu måste jag gå och lägga mig och sova. Det är ju en dag imorgon också. En dag som liknar alla andra dagar…
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s