Bokmässan!

Standard

Hoppla, hoppla vad fort tiden går! Typ ett par, tre veckor sedan jag var här ju. Har det hänt någonting sen sist då? Jo då det har det väl gjort. Bl.a. har jag varit på en av, för mig, årets största höjdpunkter. Nämligen Bokmässan i Göteborg! Ni som kanske har hängt med här innan vet att jag fullkomligen ÄLSKAR böcker. För mig finns det hur många böcker som helst som jag skulle vilja äga och läsa. Men det är ju varken praktiskt eller ekonomiskt genomförbart som ni nog förstår. Men det spelar ingen roll egentligen, när man kan gå på bokmässan och låtsas för ett litet tag att man äger alla dessa böcker 😉

20121007-164217.jpg
Jag lever länge på känslan efter denna dagen. Årets inköp blev inte så mycket böcker att läsa för mig. Utan de tre läse-böcker jag köpte hade dottern beställt. Själv har jag flera olästa böcker i bokhyllan så jag var tvungen att lägga band på mig själv. Men lite handlat blev det ändå. Bl.a. en kokbok av Paolo Roberto och självklart blev den signerad. Det är en av tjusningarna med att gå på mässan, att kunna få sina bokinköp signerade. En skrivbok designad av Karin Mannerstål, även den signerad, blev det också. Tre fina pennor, en dagbok, en bok om språkutveckling till jobbet och några bokfigurer i mjukdjurstappning hamnade också i mina ägor.

20121007-164833.jpg
Som sagt en dagbok och fina pennor blev det. Så nu går jag här och laddar mentalt för att börja skriva dagbok. Visst har man gjort det några gånger genom åren, men detta är en som ska skrivas i varje dag och det är jag inte van vid… Så här laddas det för att börja skrivas…

20121007-165218.jpg
Just nu laddar jag även för att gå och byta om till träningskläder. Ett cycling55-pass väntar nämligen på mig kl.18.00. Det är visserligen jätteroligt att gå på och instruktören är hur bra som helst, men av någon konstig anledning är det alltid segt att komma iväg. Fattar inte varför egentligen. Nej, det är ett skitkul pass så dags att rycka upp sig. Hoppas bara att det går bättre än RPM-passet igår. Det fick jag avbryta efter halva tiden. Fick så fruktansvärt ont i magen, så när jag lämnat spinningsalen och satt en stund på toaletten så trodde jag att jag skulle svimma. Kände riktigt hur färgen lämnade ansiktet. Inget kul alls. Men jag hämtade mig efter en stund fast passet kunde jag inte fullfölja. Håll tummarna för att detta inte inträffar ikväll!!!
Nej, nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna utan att för den sakens skull stressa ihjäl mig. Så nu lämnar jag er med ett
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s