Tung träning idag!

Standard

Jo, kommit igång med träningen har jag gjort. Även om jag ”fuskar” lite vissa dagar. Fast kroppen behöver ju vila också! Meningen är väll att man ska köra i typ tre- fyra dagar och sedan ha en vilodag. Mina vilodagar kommer ytterst sporadiskt och ibland flera på rad… Men jag känner mig ändå nöjd och stolt över mig själv eftersom det för det mesta brukar bli tre gympass och nån löparrunda i veckan.

image

Idag kl.9 körde dottern och jag ett cyclingpass som kallas RPM. Det är som cycling fast i ett mycket högre tempo. Skitjobbigt rent ut sagt. Och för det mesta brukar det gå bra, men inte idag. Jag är inte på nått sätt rädd för att köra fullt och ta ut mig, vissa gånger kan jag t.o.m. bli lite yr när man kämpar som bäst. Fast idag gick det inge bra alls. Totalt orkeslös och så började jag må illa. Inte kul alls. =( Men jag tog mig igenom passet och nu några timmar senare mår jag i och för sig inte illa men jag kan inte påstå att jag mår särskilt bra. Bara jag inte håller på att bli sjuk… Det är ju ett jättebra Cycling55 pass på gymmet imorgon som jag gärna vill gå på. Plus att det är massor att göra på jobbet. Så ni förstår att jag varken har tid eller lust att vara sjuk. Får väll ta det lite lugnt under dagen helt enkelt och försöka kurera mig och hålla tummarna för att det inte bryter ut nått konstigt. Nu ska jag sätta mig med lite gamla flyttkartonger och rensa ut lite. Inte så betungande men väldigt stor risk för ”nostalgi-resetripp”. Så till nästa gång säger jag…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s