Kettlebells!

Standard

Ja så har man provat kettlebells också. Fyyy faaan vad jobbigt säger jag bara! Men kul! Började få träningsvärk redan igår kväll ett par timmar efter passet. Och idag känns det lite över allt kan jag tala om. Det som grusar känslan är att min handled och armbågen inte verkar gilla denna typ av träning. De strejkar lite idag nämligen. Vet inte om jag skrivit om det innan men jag har fått sluta med Bodypump som jag tycker är så roligt p.g.a. detta. =( Klarar inte av belastningen som blir vid tryck, eller hur jag ska uttrycka det. Men ont gör det… Och en del belastning på handled och armbåge blev det igår på kettlebells-passet. Fast jag ska nog ge det nått försök till innan jag avgör huruvida jag ska fortsätta eller inte. Sedan blev jag lite smått stressad av instruktören också. Tycker jättemycket om när de peppar och tjoar på en så man kämpar lite extra. Men denna var lite smått hysterisk tycker jag. Väldigt duktig, visst, men det finns väll begränsningar på hur man ska peppa… Eller? Ja, ja ska nog prova nån gång till. För det var som sagt kul.

20120906-134913.jpg

På lördag blir det ett nytt pass till eller kanske två! Tänker boka in både RPM och Yoga hade jag tänkt mig. Det är bara ett problem, eller problem är väll synd och säg. Det är en hel timmes glapp mellan passen. Det första är kl. 9.00 och varar i tre kvart, sedan börjar inte nästa förrän kl.11.00 och vara i sjuttiofem minuter. Vet inte om jag har lust att lägga hela dagen på gymmet. Man har ju lite annat att göra på helgerna också… Får fundera på det under dagen och morgondagen. Vill ju gå på båda =/
Nu ska jag i vilket fall som helst byta om och försöka jogga/springa en runda på i alla fall en halvtimme så jag säger…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s