Gillar färg…

Standard

Har jag sagt att jag gillar färg? Om inte så gör jag det nu… Jag gillar färg. Ju klarare ju bättre… Favoritfärgen är grön, nästan alla gröna färger.  Både kläder, vanliga och träningskläder, smink, glasögon och möbler finns i grönt hemma hos mig. Min andra favoritfärg är svart. Dels för att jag gillar svart dels för att man kan ha alla andra fina färger till det. Mina glasögon är svarta och gröna =)

image

Men jag är inte helt insnöad på grön. Sa ju att jag gillar alla skarpa färger… Som lila, orange, gul, röd, blå… Men inte pasteller eller rosa. Möjligtvis knallrosa i så fall. Annars är jag ingen rosa eller pastellmänniska. Blir alldeles glåmig i dom färgerna. Jag kräver starka färger. Jag har inhandlat jättefina träningslinnen från HM nu inför hösten, ett orange, ett blått och ett grönt. Idag hade jag det orangea linnet när jag tränade…

image

Jättesnyggt tycker jag.
Och när jag var på stan och strosade runt igår så hittade jag dessa urmysiga klockorna. Halva priset var det så jag köpte bägge för knappt femhundra kronor. Sååå kul att fynda =)

image

Som sagt jag älskar färg, klara, rena och starka färger i alla former. (Tror jag 😉 ) Vad gillar du?
Nu väntar duschen eftersom jag nyss varit och kört Cycling55 på gymmet. Världens bästa och roligaste pass om ni frågar mig. Och en kanoninstruktör också. Han kan verkligen peppa en till att ge max. Svetten rinner t.o.m. uppe på armarna. Så skönt när man är klar och man känner dig såå nöjd. Så vet man ju att lite mat och en skön dusch väntar hemma också. Bara det… Maten har jag klarat av och nu väntar dom sagt duschen. Så nu säger jag
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s