Jaha…

Standard

Det var väll tänkt att detta skulle vara en blogg med mina tankar och funderingar om livet… Och det är.det väll kanske också. Inga djupare funderingar än så länge. Och de jag har haft känns som om de kan tolkas som gnäll fast att de absolut inte är det. Bara konstateranden i allmänhet och mina reflektioner i synnerhet. Vet inte vad ni tycker, men jag tycker det är svårt att konstatera och reflektera över saker i ens liv och vardag utan att för den sakens skull låta gnällig. Nu gnäller jag visst igen… Eller är jag för självkritisk?
Meeen… Suck… Kan ju lugnt konstatera att jag har ingen bra dag idag. Huvudvärken dröjer sig envist kvar och allt jag vill göra är att sova. Fast det finns så mycket annat som både måste och vill göras.
Nähää…nu skiter jag i detta och går och lägger mig en stund så får vi se om det känns bättre senare idag.
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s