Sommarens sista dag!?

Standard

Undrar om det var det idag? Sommarens sista dag. I vilket fall som helst packade mannen och jag kylväskan med dryck, frallor, melon, Bullens korv och bröd m.m. och gav oss ut med lilla båten på havet. Där träffade vi grannarna och ett par andra vänner till oss. Så härligt att få komma ut lite. Tyvärr blåste det lite kyligt men kröp man ner lite i lä var det helt okej. När vi körde hem åkte vi inom vår ”stora” båtplats och träffade våra båtbekanta som vi brukar umgås med på havet. I år har det tyvärr inte blivit så mycket av det eftersom vi inte haft någon stor båt denna semestern. Vi vinkade ju av den första semesterdagen… Kul att träffas var det i alla fall.

image

Väl hemma tog vi och åt upp Bullens korv med bröd (hade ju glömt konservöppnaren hemma) och lite av melonen. Gott, det fick bli dagens middag. Inte speciellt näringsrikt men ganska gott.

image

När jag sitter på altanen och njuter av de sista av kvällssolen sms:ar dottern och undrar om jag ska hänga med på en runda PW. Självklart hänger man på. Har ju lixom lovat mig själv att komma igång med träningen igen och det har väll gått lite si och så med det… Sååå det var bara att hänga på.
Eftersom rundan vi går bitvis, ja typ hela faktiskt, kan vara ganska vacker var jag tvungen att ta ett par bilder när vi gick idag. Så här kommer dom…

image

Först lite solnedgång över ån. Det är nämligen runt den vi går kan man säga. Längs men ena sidan ut till havet, över en bro och sedan andra sidan in till stan igen. Det blir en runda på ca åtta kilometer. När vi är nästan hemma måste vi över en bro igen för att hamna på rätt sida och då möts vi av detta…

image

En av ingångarna till vår vackra Brunnspark. Den blev faktiskt utsedd till Sveriges vackraste park för några år sedan. Och utan att skryta så är den faktiskt jättevacker. Väl hemma så fick det bli resten av melonen och vatten till kvällsmat. Och nu väntar en välbehövlig dusch och sedan sängen.
Så jag säger nu God Natt och
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s