Så var det över…

Standard

För denna gången i alla fall. Jag pratar om semestern, vilket ni nog förstår. Fem härliga veckor har det varit. Har bara kopplat av och tagit det ganska lugnt men… Visst skulle jag gärna vara ledig lite till…
Men det är jag inte och imorgon börjar allvaret igen. Ny avdelning, nya barn, nya föräldrar men samma kollegor. Börjar om med småttingarna nu, släppte ju iväg en hel hög med blivande förskoleklassbarn. Sorgligt men ändå härligt. Så ni är det dags att börja om igen. Spännande =) Ska även bli kul att träffa kollegorna igen och höra hur de haft det på sin semester. Så nu är det dags att krypa i säng och läsa lite och sedan sova så man, förhoppningsvis, är utvilad imorgon.
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s