Huvudvärken från helvetet!

Standard

Ja, det var vad som drabbade mig igår. För det är vad migrän är – huvudvärken från helvetet!
För min del var det ett bra tag sedan jag drabbades, vilket är skönt. Men som sagt igår slog den till…

20120824-182913.jpg

Och varför den kom just nu har jag ingen aning om. Det var i alla fall inte lägligt alls (är det det läge nån gång?) med tanke på alla nya inskolningar vi har på jobbet just nu. Fast och andra sidan kanske det var just därför… Många nya barn med föräldrar, mycket nya rutiner för både barn och vuxna, mycket som ska iordningställas och förberedas vilket leder till långa arbetsdagar med både föräldramöte och planering. På detta har jag en VISS irritation gentemot en kollega… Inget som jag ska gå närmare in på här men ibland går hon mig på nerverna. Det gör ju inte chanserna mindre för att få migrän om man säger så…
Om någon möjligtvis har läst tidigare inlägg här angående rätt eller fel val på arbetsplatsen så är denna person en av anledningarna till den undran.
I vilket fall som helst har min huvudvärk från helvetet äntligen vikit hädan och jag börjar återgå till ett normalt liv igen 😊 Dagen idag fick förvisso börjas med en Ibuprofen till morgonkaffet och har mestadels tillbringats i sängen. Nu när jag känner att livsandarna börjar återvända så känns det som om en dusch inte skulle sitta helt fel faktiskt. Så det är just vad jag ska göra nu… Gå och duscha.
Så med detta säger jag bara
Ha de’

20120824-182706.jpg<;br

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s