Jahaja….

Standard

Sitter just nu och funderar på om jag ska starta upp mina kollegors iPads eller inte. Har ju trots allt fortfarande semester… Fast och andra sida tog det inte mer än max tjugo minuter att starta upp så… Fast börjar jag så är det säkert något som kommer att skita sig så det tar flera timmar!!! Nej, inte just nu. Måste bli klar i köket först, har rensat kylen på allt gammalt mög och måste skölja och slänga alla gamla förpackningar. Trist… IPads är roligare… 😉
Sedan måste jag ju hålla fast vid min löprunda! Den är inte avklarad idag ännu men den ska bli. Så fort jag blir klar med kylen och vad det drog med sig så…
På tal om löpning och även annan träning så hittade jag denna helt underbara bild när jag satt och surfade runt i går kväll. Den säger en del egentligen om oss människor och man kan ställa sig frågan: Vad håller vi på med?

20120809-141804.jpg

Visst är den underbar =)
Fast för att kunna älska den kroppen vi är i så ska man ju helst trivas i den. Jag trivs förvisso i min kropp men det är aldrig fel att hålla den i trim så den mår bra. Det blir så mycket lättare att älska den då. Jag är på intet vis någon hyper vältränad människa men jag skulle gärna vara det. Där med säger jag inte att jag inte trivs med min kropp för det gör jag. Jag vill bara underhålla den att hålla länge och må bra. Och det är väll inte fel tycker jag.
Nej, nu måste jag göra klart efter mig och sedan på med löparkläderna och ut i spåret. Och det är väll att älska sin kropp att ta hand om den. Tycker jag i alla fall!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s