Nya sängar…

Standard

Äntligen kan man nog säga. Vi, mannen och jag, har varit och inhandlat oss nya sängar. Och det var på tiden ska ni veta. Dom vi har är ju varken nya eller speciellt sköna längre så det var verkligen på tiden.
Det blev en continentalsäng, 180*200, med fjäderpaket superpocket, en medium och en fast. Fast de är i samma madrass. Annars är det ju ingen vits med continentalsäng… Som det är nu har vi två enkelsängar bredvid varandra och det är ju inte så kul. Dels har man skarven i mitten, dels åker bäddmadrasserna iväg så man får hämta hem dom varje dag. Men nu ska det bli slut på det.
Sängarna inhandlades i en fariksbod ca. fyra och en halv mil från där vi bor och har en leveranstid på ca. tre veckor. Åååh, jag längtar… Ska bli helt underbart att få sova i nya sängar. Förhoppningsvis blir det bättre för min rygg och för mannens nattsömn.( Ja, min med då per automatik.) och såhär nånting ser våra nya sängar ut.

20120811-143613.jpg

Så tills nästa gång vi hörs säger jag bara…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s