Att komma igång igen…

on

Det är inte alltid det lättaste. Att komma igång igen efter säkert fyra veckors uppehåll i träningen. Kroppen skriker att den vill ligga kvar i sängen på morgonen eller i soffan på eftermiddagen. Eller vill den fortsätta ha en massa god mat och dryck som man ”skämt bort” den med under semestern.
Men idag tog jag tag i livet igen. Jag drog på mig träningskläderna, joggingskorna och stoppade Spotify i öronen och gav mig iväg…

image

Min premiärtur blev i och för sig inte så lång och speciellt fort gick det inte heller men jag gjorde det. Och jag känner mig så nöjd nu. Första 1,5 km. PW:ade jag som uppvärmning, men resten joggade jag hela tiden. Så när som på ett stopp vid ett övergångsställe där första bilen vägrade stanna och släppa fram mig. (Trodde det var lag på det!) Fast de som var efter och som kom från andra hållet stannade. Tackar för det =)

image

Så nu efter att ha fyllt på med lite energi i form av en banan, en knäckemacka, kaffe och vatten ska jag nu gå och ta mig en välförtjänt dusch. Sen gäller det att hålla fast vid mina joggingturer i fortsättningen också. Men det ska nog gå bra.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s