IPadsen…

Standard

Nu ÄNTLIGEN har våra iPads till jobbet kommit. =) Jag har i och för sig fortfarande semester man jag var tvungen att hämta dom för att starta upp och testa i alla fall den iPaden som jag ska ha. Frågan är nu om jag ska starta upp de andra två också… Tror inte det, för jag har ju som sagt fortfarande semester. Och frågan är man ska göra sånt här på fritiden? Nej, det ska man inte, i alla fall inte de andra två. Min egen bryr jag mig inte så mycket om för det gör jag av eget intresse och för att det är kul.
Nej, nu kan jag inte bli sittande med denna (iPaden) i knät hela dagen. Här ska putsas lite fönster också…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s