Dessa smartphones…

Standard

Skaffade mig en smartphone i våras. Dels för att jag behövde ny telefon, dels för att jag ville ha en Xperia Arc S. Och visst är det jättekul och smidigt att ha ‘allt’ i telefonen… Meeen man blir snabbt beroende av telefonjäveln!!! Speciellt om man som jag ”går på” allt vad sociala medier heter… Facebook, Instagram och Twitter… Vilket jag har alla tre. Och alla tre måste ju kollas flera gånger om dagen ju och kanske att man skriver nått också. Sen måste det spelas Wordfeud och nu också IceAgeVillage.

image

Det skyller jag på dottern 😉 Det var hon som sa till mig att börja spela det. Och det gör man ju då…eller? Ja, ja, nu spelar jag och det måste man ju också kolla in flera gånger varje dag. Så måste man ju läsa tidningarna (jag läser tre), kolla vädret, läsa bloggar. Även det några gånger om dagen plus att jag ska blogga lite själv.
Är det konstigt att de flesta springer med näsan i mobilen nästan jämt. Och det finns säkert de som är värre än mig!!! Ibland kan man bli lite trött på det men tyvärr tar nyfikenheten överhand och man är fast igen.
Sånt är livet! Man ska kanske fundera över sitt mobil-”beroende”… Eller inte 😉
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s