Födelsedag!

Standard

Inte min dock, men min pappas. Han fyller 73 (tror jag =/) på måndag men vi ska gratulera idag. Inget stort kalas utan bara närmsta familjen. Så mannen och jag åkte hit igår, tog en tur i pappas båt, grillade och drack och åt gott med mor och far på kvällen. Mysigt! Även min systerson med flickvän var också hitkomna från Malmö igår så de var också med på båtturen och maten. Trevligt!

image

Idag när jag vaknade i bäddsoffan så såg det ut så här i fönstret… Solen sken och det verkar bli en härlig dag för kalas. När jag steg upp stod frukosten serverad och det var bara att sätta sig till bords. Lyxigt!
Men kalaset börjar och gästerna kommer inte förrän vid 14-tiden så jag försöker passa på att sola lite innan det är dags att göra sig iordning. Man får ju ta tillvara på solen och underhålla den lilla solbränna jag fick på Kreta när tillfälle ges 😉

image

Så nu blir det ryggläge en stund för min del…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s