Härlig morgon!

Har haft en härlig morgon =) Har ledig dag idag och började den kl.8 med en powerwalk på sisådär åtta kilometer tillsammans med dottern. Hemma igen blev det goe frukost på altanen och lite check av alla sociala medier man är med i, Twitter, Facebook och Instagram. Därefter blev det tidningarnas tur. Min olust känsla från igår har lagt sig något (tror jag) och jag har landat i det som blivit. Och nu ska det snart bli dusch.
Resten av dagen ska ägnas åt bla bakning till morgondagens fika och musli-tillverkning. Min hemmagjorda musli är nog bland det godaste som finns…utan att skryta. Kan liksom gå och bli sugen på den =)
Fick också ett sms nyligen att jag har ett paket att hämta ut på posten. Måste vara mitt Alfons-hus med tillhörande böcker. Yrkesskadad som man är så var jag bara ”tvungen” att ha huset som ges ut i och med att Alfons Åberg fyller 40 år. Jag vet, det är lite knäppt…men sådan är jag.
Nu ska jag bara svälja kaffet och sedan in i duschen innan vi tar tag i resten av dagen.
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s