Snart semester!!!

Standard

Nu har jag bara fem timmar kvar att jobba!!! Därefter väntar fem lååånga hääärliga veckor semester. Ska bli så skönt. Och som lite semesterbonus har jag fixat till mina naglar. Kan ju inte ha långa snygga naglar när jag jobbar med barnen på förskolan, sen är jag ju tyvärr nagelbitare också. =( Men idag har jag som sagt fixat till dom. Inte hos någon flådig nagelskulptris  utan alldeles på egen hand. Blev faktiskt ganska nöjd. Nu väntar sängen och några timmars sömn innan sista jobbdagen för detta läsåret. God natt alla och…
Ha de’!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s