Misstag???

Ibland kan man få en känsla av att ha gjort ett misstag eller ett fel val… Den känslan har jag nu! Förändringar på jobbet gjorde att jag hade chansen att säga ett förslag som kunde gynnat mig och min arbetssituation. Men dum som man är håller man ju tyst och låg profil för att eventuellt inte såra andra. Tyvärr kan jag säga nu i efterhand. =(
Inte för att jag är missnöjd med det som komma skall utan för att det kanske kunde blivit bättre med det som kunde blivit. Detta blev nu inte något alternativ eftersom jag inget sa. Nu känns det lite som om jag ångrar mig fast ändå inte. Tankarna snurrar och jag funderar över om jag har gjort fel som inget sa. Det är lätt att vara efterklok.
Så nu går jag här och har en olustig känsla i magen att jag gjort ett misstag som inte var ”modig” nog att tala till min egen fördel, vilket jag tror att det kunnat bli. Men, men… Det hjälper inte att gråta över spilld mjölk. Tillfället kom krypande som en snigel och försvann som en blixt. Hösten kommer i alla fall att bli spännande och rolig med ny barngrupp som består av ett- och två-åringar till skillnad från nu, fem- och sex-åringar.
Fast först väntar fem veckor semester. Har ledig dag imorgon och jobbar mellan halv åtta och ett på fredag. Alldeles lagom tycker jag. Eftersom det är jag som har fredagsfikat ska jag nu försöka bestämma vad jag ska baka och bjuda på till kaffet. Fick ett önskemål om något med bär. Hmmm…får klura lite på det…
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s