Så har julen passerat…

Så har det varit jul i år igen… Det blev inte bättre än så här… Fast jag ska inte klaga det har varit  bra. Jag lovar… =) Men jag vet inte vad det är… åldern kanske… men jag undrar mer och mer, lite för var år vad det är med julen som gör att man far runt och pysslar, grejar, donar, tisslar och tasslar som om det vore sista dagen i ens liv. Förväntningarna är sky höga och det blir nästan som vilken släkt/familjen sammankomst som helst. Och allt är över på några timmar… Jaa, svara på den om ni kan. Imorgon väntar jobb så nu väntar strax sängen. Ska bara dricka ur mitt vin först 😉

God Jul och Gott Nytt År på er som mot förmodan läser min lilla blogg här i cybervärlden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s