Ja ha ja…

Standard

Då var det morgon igen. Igår höll jag och två kollegor föredrag om vår utbildning genom Förskollärarlyftet som vi gick i Skövde förra hösten. Tycker det gick bra och åhörarna verkade nöjda 😉 Jag och min ena kollega har haft det en gång innan för vårt rektorsområde och det gick också bra. Vi fick många lovord efteråt.

Idag väntar brandskyddstillsyn på jobbet när jag kommer dit. Får börja jobba en halvtimme tidigare för det :/ Men det tänker jag kompa ut vid ett annat tillfälle… Man ska väll inte göra sådant ”gratis” heller?

Nej, dags att svälja frukostkaffet och ge sig av. Hoppas du får en bra dag där ute i världen.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s