Jobb i mellandagarna.

Standard

Idag har man jobbat första dagen så här efter jul. Gick ju bra och var ganska smärtfritt…fyra barn på sex vuxna…Det är knappast att man vågar säga det högt 😉 Men med tanke på hur vi har det i vanliga fall så tycker jag att det är ganska skönt. Både för personalen som jobbar och för barnen som är på förskolan och för de som får vara lediga. Nu ska jag jobba tre dagar till sen blir det ledigt i nio dagar och därefter startar vi upp med en studiedag. Känns helt okej faktiskt.

Imorgon händer det lite extra roliga saker för personalen på min avdelning. Då kommer nämligen vår IT-pedagog och ska prata IT-projekt med oss. Har nämligen blivit tillfrågade/utvalda att starta ett projekt med att arbeta med iPad i förskolan och det är det vi ska prata om i morgon. Ska bli jätte roligt =D Jag är ju lite av en data/tekniknörd…eller inte nörd men jag tycker att det är väldigt roligt med datorer och ny teknik. Så detta ska bli ett väldigt spännande möte.

 

 

Så snart kanske det blir dags att uppdatera sig med en lite nyare och modernare telefon också… Har just nu en sådan här vacker sak:

Men vill nog ha en sådan här:

Eller varför inte denna:

Lutar nog mest åt den första, Sony Ericsson Xperia Arc s. Tycker att den är sjukt snygg nämligen…Och jag har alltid gilla Sonys telefoner. Men men vi får se…har inte bestämt mig riktigt ännu. Och för min del är det egentligen ingen brådska.

Nej , nu börjar magen kurra så den behöver lite i sig och jag måste kolla igenom mina anteckningar lite inför morgondagens möte. Måste ju vara någotsånär förbered ju. Så länge säger jag…

Ha dé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s