En dag i mitt liv…

Standard

Så har det gått ytterligare en dag i mitt liv. Den började med att jag kom för sent till jobbet och har sedan fortsatt på det spåret. Har varit allmänt förvirrad och trött hela dagen. Sagt fel namn på barnen på jobbet, känt mig lite lätt retad osv, osv… Kvällen blev dock ganska lugn. Hjälpte sonen att möblera om på hans rum och bära över en soffa till dotterns gamla rum som nu stod tomt. Var sedan över till dottern med lite av hennes kläder som hängt på tork efter tvätt. Kommer väll att bli några sådana rundor efterhand som jag tvättar här hemma. Hennes kläder som låg i smutsen har jag sagt att jag kan tvätta efterhand och lämna över. Tyckte inte att hon skulle behöva börja med full tvättkorg. Passade på att skjutsa henne till resecentrum för att köpa ett tågkort så hon kan ta sig till jobbet utan att behöva ta bilen varje dag. Det blir billigare med tåg.

Nu väntar sängen och lite läsa. Imorgon blir det jobbet igen, förhoppningsvis i tid 😉  Så nu säger jag bara…

Natti natti!

Ps: Detta är vad jag läser just nu…

Mycket bra och spännande, Tycker jag. Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s